Skriv för oss

Appendicit.se är en del utav Kafi Group International som tillsammans med ett 20-tal andra sidor om hälsa och sjukvård utgör ett stort hälsonätverk. Målet har redan från början varit att erbjuda läkare, studenter men även patienter och anhöriga om de vanligaste sjukdomstillstånden.

 

Det som gör vårat hälsonätverk speciellt är att alla artiklar är skrivna av specialister, legitimerade läkare eller övriga legitimationsyrken.

Syftet är att vårat nätverk med olika sidor ska fungera som ett verktyg och vara en informationsportal där du som läsare får en inblick i hur saker och ting fungerar och går till. Allt från olika sjukdomstillstånd med symtom till handläggning, diagnostik och behandling.

Just nu söker vi dig som vill skriva artiklar på Appendicit.se eller någon av våra andra sidor och vill bidra till Sveriges största hälsonätverk. Du kommer att få möjlighet att publicera dina artiklar på sidan och få tiotusentals läsare.

Är du läkare, kirurg, sjuksköterska eller bara väldigt kunnig om appendicit eller någon av våra andra representerade sjukdomstillstånd?
Vill du bidra med att viktig information sprids ut till rätt målgrupp med förhoppningen om att allmänbildningen ökas angående olika sjukdomar? DÅ är du en perfekt kandidat för att skriva på någon eller flera av våra sidor om sjukdomar och hälsa!

Din artikel kommer att publiceras med ditt namn, referenser och även granskas av respektive specialistläkare inom det aktuella ämnet. Det finns inget krav på hur ofta eller hur många artiklar du behöver skriva.
Givetvis får du ange oss som merit på CV:t, men huvudsakligen kommer dina texter att läsas av flera tusentals läsare – vilket vi tycker är en merit för sig!

Är du intresserad och vill bidra med intressanta artiklar som kan upplysa människor om olika sjukdomar och tillstånd?: Mejla oss via vårat mailformulär, märk ämnesraden med ”Skriv för oss”.