Annonsera

Vill du synas på Appendicit.se, i våran framtida app eller någon av våra publikationer? Vi hjälper ditt företag att synas lite extra. Appendicit.se är Sveriges största informationskälla för blindtarmsinflammation och dess olika tillstånd. Vårat mål är att utbilda personer som besöker våran sida genom att framställa strukturerad fakta om blindtarmsinflammation, symtom, behandling och råd. I de flesta fallen är det någon som har fått appendicit eller känner någon med appendicit som besöker våran sida. All text på sidan är skriven av legitimerade läkare och granskade av specialistläkare.

APPENDICIT.SE

På vår hemsida finns många möjligheter till annonsering, bannerannonsering, specifik annonsering under respektive sidkategori eller egen-anpassade annonser för hela sidan.

Priserna varierar och baseras på plats, tidpunkt för annonsering och längden på din annonsering. Appendicit.se har idag ca 85000 unika besökare per år och är det naturliga valet för det riktade området kring blindtarmsinflammation och dess symtom. Sidan är även fullt optimerad att fungera i smartphones och på surfplattor.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag och/eller ett bra upplägg för din annonsering

 

VAD KAN JAG LÄGGA UPP?

Annonser läggs på förstasidan i högerspalten och kan där ha:

  •  en rubrik
  •  en kort text
  •  en bild (notera att utrymmet för bilder i högerspalten är begränsat)
  •  en länk, exempelvis till en annan sida, en pdf, mailadress, eller en undersida på vår hemsida

 

HUR LÄGGER JAG UPP EN ANNONS?

För att annonsera hos oss, kontakta oss här. Märk ämnesraden med ”Annonsera”. För att lägga upp annonsen behöver vi:

  •  den information som ska läggas upp (se ”Vad kan jag lägga upp?” för utformningen av denna information)
  •  tiden annonsen ska ligga uppe
  •  en fakturaadress

En logga eller annan bild är inget krav från vår sida, men är ett bra sätt att dra till sig uppmärksamhet. Notera att dessa behöver följa våra riktlinjer på vad som är acceptabelt på sidan.